четвъртък, 31 май 2012 г.

Диуретичен шейк селъри и краставица


Необходими продукти:

половин домат
половина краставица
няколко стръка селъри

Нарежете домата на парчета, както и почистените  целина и краставица. Поставете всички продукти в купата на пасатора, добавя се малко вода (ако е необходимо) и се пасира, докато всички продукти се пасират фино.
Пийте всеки ден преди закуска, идеалното време да започне прочистване на тялото. Всички зеленчуци, са с високо съдържание на вода, и напитката ще допринесе, организма да елиминира задържаните течности, което го прави добър избор за загуба на тегло.

  Нека бъдем честни,(казва Ирма) никога не е лесно да свалим излишните килограми ... но ако  положим малко усилие от своя стана,може да се получи.
 
Първият път при мен се получи малко по гъстичко и се наложи с лъжичка да си хапвам,но при следващите си го направих с повече водичка .Хареса ми и гъсто и по течно.
Този декоративен храст се казва бугенвилия .Стените са много цветни и красиви с него.
Има го в бяло,лилаво,розово,червено и оранжево и съм влюбена в него.Един ден,когато се върна у дома,ще си го засея в градината си.За сега имам само едно храстче на терасата си тук.
Мечти.........

8 коментара:

  1. И това ще опитаме - идват събота и неделя и сме си набелязали туй-онуй от блога ти (и съпругът ми ти е фен - преглежда моя блог основно заради твоите рецепти ;)). А в този храст и аз съм влюбена - за пръв път го видях в Гърция. Венецът от раковини е разкошен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поздрави и благодарности за момчето което харесва рецептите ми и за теб мила!
      Приятни почивни дни и да ви е сладко!

      Изтриване
  2. Права си, без малко усилие поне няма да се получат нещата! Големи красоти си ни показала на снимките и храстчето и венеца много ми харесват! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Канди,благодарности за посещението и коментара!Тези дни все такива едни диетични истории предлагам,но скоро ще има и нещо по различно.
      Всяко чудо за 3 дни ,казват хората!Да видим моето чудо колко дни ще продължи?
      Поздрав,прегръдка и приятни почивни дни!

      Изтриване
  3. Шейка е идеален ,Дани и Ирма е права ....много малко усилие и старание трябва за да сме във форма ....( ама пуста моя лакомия :)..как да я спра :))) ...Снимките ти са винаги разкошни и с настроение , а за мечтите пари не трябват - мечтай на воля ! Чао ,мила и хубави събота и неделя !

    ОтговорИзтриване
  4. О миличка,много си права!За да мечтаем средства не ни трябват!Ще си мечтаем на воля!А шейка си е наистина идеален,защото краставица и домат всички обичаме,то е един вид салатка в друго агрегатно състояние:)
    Прегръдка и приятни почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  5. Шейкът ще си го приготвя утре сутрин. И аз на закуска съм само на плодове и пресни сокове. Тогава е идеалното време за прочистване от токсини.
    Много хубави снимки с цветя! Последната с гълъбетата е страхотна, като стражи са кацнали на тая жица и пазят от високо :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Ами и аз бих го опитала, само дето за усилията не съм съгласна;) Много ми струва да се откажа от сладостите на масата, много ми струва и после, ако реша да вземам мерки. Но това ще го опитам задължително без да мисля за ползи и последици от това или онова- изгледжа адски вкусно!!!!!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.